vécétartály
Kép: Techeblog

Jó eséllyel egy vécétartály lenne az, amiben az utolsók között képzelnénk el egy asztali számítógépet, de van, akit pont ez ihletett meg. 

A videojátékokra optimalizált felhasználók között szép számmal akad olyan, aki mindenképpen egyedi házat szeretne, és akadnak, akik ezt saját kezűleg, belülről fakadó ihletet követve valósítják meg. Ez már csak azért is jó, mert az illető elmondhatja magáról, hogy olyan PC, mint az övé, nincs másik a világon, és bár ezt csak ő és a környezete tudja, azért valahol mégis felemelő. Nos, létezik egy YouTuber, aki a “Basically Homeless” csatornát üzemelteti, és ő is gondolt egy nagyot: egy vécétartály fogja a számítógép házát adni.

A legfontosabb testreszabás a PC-alkatrészek és a víz közötti plexiüveg gát megépítése volt. Ez pedig azt jelenti, hogy a szerkezet egyáltalán nem vesztette el korábbi funkcióját, így tehát akár úgy is játszhatunk, hogy közben éppen “nagyban” gondolkodunk. A tartályon néhány más módosítást is történt, így többek között kivágták a hűtőventilátornak szánt helyeket a tetején. Mindemellett átlátszó előlapot kapott, hogy az összes hardvert bemutathassák. Ezután RGB-világítást adtak hozzá, hogy még hangulatosabb legyen a látvány, és így nyerte el végső kinézetét a ház. Valljuk be, kevesen vagyunk, akiknek hasonló ötlet jutna eszébe, vagy ha mégis, akkor el is készítené.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!