Robotporszívó és feltörlő egyben az Anker eufy RoboVac L35 Hybrid, ráadásul a dokkolója automatikusan üríti a portartályt. 

Dugig van a robotporszívók piaca, amelyen az egyik legújabb választási lehetőség a 3200 Pa szívóerővel és négy fokozattal rendelkező Anker eufy RoboVac L35 Hybrid. Ez 200 milliliteres, beépített víztartályt kapott, három módban képes feltörölni maga után.

Lézeres navigációs rendszerét LiDAR technológiával is kiegészítették, az otthont valós időben térképezi fel. Három szintet is be tud járni akár, automatikusan elindul azon az emeleten, ahol lerakják. Appon, Alexán és Google Asszisztensen keresztül is vezérelhető, tiltott területeket is megadhatóak neki.

5200 mAh-s akkuja maximum 145 perces üzemidőt biztosít, a Hybrid+ modellnek pedig olyan dokkolója van, ami maximum 60 napig automatikusan üríti a portartályt, 25 ezer Pa szívóerővel. A víztartályt ugyanakkor nem tölti újra, és a törlőrongyot sem takarítja meg. Cserébe nem 2000 dollár az ára, csak 400 (a speciális dokkolóval 500).

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: Anker