Játékra is jó a Yamaha kompakt hangprojektora

Tévéhez és játékhoz tervezték a kompakt Yamaha SR-C30A hangprojektort. 

A Yamaha legújabb hangprojektora nagyon kompakt, mélynyomójával együtt is kevés helyet foglal. Normál tévézéshez és játékhoz is ideális. Az SR-C30A alapvetően egy középső sztereó hangszórót jelent, amihez egy külön, vezeték nélküli, 50 wattos mélynyomó jár.


A hangprojektor csupán 60 cm széles, így asztalon is elfér, de falra is könnyen felrakható. Két hangszórója 20-20 wattos, az 50 wattos mélynyomó pedig 16 cm széles, szintén könnyen elrejthető.

A Yamaha Adaptive Low Volume és Clear Voice technológiák támogatottak a jobb hangzásért, továbbá több előre beállított profil is van. Az eszköz mobilos app segítségével is irányítható, de fizikai gombok is vannak rajta. Két optikai audiobemenet mellett sztereó mini-jack bemenet és Bluetooth, valamint ARC-HDMI port jellemzi. A Dolby Digital-támogatott SR-C30A ára 299 angol font lesz, októbertől kapható.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Yamaha

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?