Itt a lehetőség 400 millió forintért videojátékos kollekciót venni

Tekintve, hogy globálisan is komoly recesszióra lehet számítani, a legjobb ötlet 400 millióért vásárolni egy halom videojátékos cuccot. 

A gyűjteményeknek van egy olyan tulajdonságuk, hogy idővel egész komoly pénzeket lehet értük kérni, főleg akkor, ha ritkaságokról van szó. Rendszeresen hallani például pajtákban, fészerekben fellelt járművekről, amelyek már önnön magukban is hatalmas összegeket érnek.


Kép: Techeblog

Hasonlóan beszélhetünk arról a kollekcióról is, ami felkerült az ebay francia oldalára, és 2200-nál is több videojáték konzolt tartalmaz. Az eladó szerint az eszközök 99 százaléka dobozos, és rengeteg olyan van közöttük, amiket még nem is használtak. A Kaori30 néven szereplő eladó a ’90-es évek elején kezdte gyűjteni a különféle konzolokat, játékokat, és egyéb kiegészítőket.

Kép: Techeblog

Aztán 2011-ben felhagyott velük, mert nem volt ilyesmire ideje, de 7 évvel később, 2018-ban ismét rákattant a témára. Mégpedig azért, mert ekkor tett egy rövid látogatást Tokióban, és ismét beszippantotta a téma. Saját elmondása szerint nem csak olyan platformokat szerzett vissza, amiket eladott, hanem még azoknál is többet, mígnem a kollekció egészen hatalmasra duzzadt.

Az eladó becslése szerint legalább 200-300 olyan darab van köztük, amit máshol már nem lehet megvásárolni, vagy nem olyan állapotban, ahogy ő kínálja. Azt nem tudni, most miért kíván megszabadulni tőlük, de egy biztos, a 984 000 eurós ár igencsak vaskosnak hangzik, hiszen jelenlegi árfolyam mellett közel 400 millió forintos tételről beszélünk.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?