3.1-csatornát hoz középszinten a Sony hangprojektora

Modern térhangzást ígér a Dolby Atmos-képes Sony HT-A3000 hangprojektor. 

A Sony egy középkategóriás, Dolby Atmos-képes hangprojektorral újított: ez a 3.1-csatornás HT-A3000, amely hamarosan kapható lesz, 599 angol fontnak megfelelő összegért. Európában októbertől vihető, és a különlegessége a spatial audio funkció, 360 Sound Mapping technológiával.


Natív módon támogatott a Dolby Atmos és a DTS:X továbbá, bár fölfelé nem sugároz hangot a termék. Három elülső hangszórója van, az SA-SW5 vezeték nélküli mélynyomó és az SA-RS5 vezeték nélküli hátsó hangszórók segítségével pedig valódi komplett rendszer építhető ki vele.

A termék az összes népszerűbb streamingszolgáltatást támogatja, továbbá az AirPlay, Chromecast és Bluetooth kezelése is megoldott. A 360 Reality Audio zenei formátum támogatása szintén, ahogy a Google Asszisztens és az Amazon Alexa is integrálva van. USB, optikai csatlakozó és HDMI eARC is jutott a termékre.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Sony

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?