EISA-díjat kapott a Huawei okosórája

Az idén tavasszal debütáló Huawei Watch GT 3 Pro elnyerte az EISA okosóra kategóriában a „2022-2023 legjobb okosórája” díjat.

A nemzetközi fogyasztói elektronikai szaklap és weboldal szakíróit tömörítő szövetség, az EISA minden évben listát állít össze a kiemelkedő szórakoztató elektronikai termékekről. Idén hat kategóriában a legfejlettebb technológiákat és funkciókat ötvöző, kiemelkedő teljesítményű új termékek közül szavazással választotta ki a szövetség közgyűlése az egyes kategóriák győzteseit.


A Huawei Watch GT 3 Pro esetében a zsűri méltatta a készülék titán burkolatból, kerámia hátlapból és zafírüveg előlapból álló klasszikus órákat idéző – és egyúttal prémium  minőségű – kialakítását, valamint dicséretet kapott az élénk, színes AMOLED kijelző is. Ezenfelül elismerésben részesült az okosóra operációs rendszere és a nagy mennyiségű alkalmazás, valamint funkció, beleértve a véroxigénszint-figyelést, a stressztesztet, a vízállóságot és a rendkívül hosszú akkumulátor-élettartamot.

A Huawei Watch GT sorozatának legújabb képviselője, a Watch GT 3 Pro a klasszikus
órákat idézi, az elődjeinél hosszabbakkumulátor-élettartammal és a legutóbbi generációnál harminc százalékkal gyorsabb töltési idővel bír. Az okosóra száznál is több edzésmóddal, EKG-funkcióval (a funkció a folyamatban lévő hatósági engedélyeztetés követően lesz elérhető Európában) intelligens pulzusszám-figyelővel, valamint alváskövetővel rendelkezik. Az óra sokféle okoseszközzel párosítható, beleértve a további Huawei termékeket, valamint iOS és Android telefonokat.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?