285 milliméterről vetít 3,81 méteres képet a házimozis csodaprojektor

Szuper-ultrarövid vetítési távolságú projektornak számít az Epson EpiqVision EH-LS800. 

Az Epson legújabb házimozis projektora az EpiqVision EH-LS800 névre hallgat, a cég szerint ez konkrétan egy szuper-ultrarövid vetítési távolságú megoldás. Akár 285 mm-re a faltól is elhelyezhető, így 150 hüvelykes képet tud vetíteni. De 230 mm távolságból akár 80 hüvelykes kép is megoldható, ha kevés a hely.


A 4K PRO-UHD projektor 4000 lumen maximum fényerővel és 2 500 000:1 kontrasztaránnyal bír. A lézeres fényforrás L alakú lencséket kapott, 3LCD technológiával. Játék közben 20 ms alatti az input lag, és 240 Hz is lehet a képfrissítés. Integrált, 2.1-csatornás, 20 wattos Yamaha hangrendszer is van, FR-Porttal, DSP és AudioEngine technológiákkal.

Ezen felül beépített Android TV-t is kínál a termék, így a népszerű streamingappok, a Chromecast és a Google Asszisztens is elérhetőek. Portokból HDMI ARC és USB is akad. A projektor októberben, fekete és fehér színekben, 3700 euróért lesz vihető.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?