Ingyenes lesz a The Sims 4

Szinte napra pontosan nyolc évvel ezelőtt, hogy megérkezett PC-re, váratlanul ingyenessé teszi nagysikerű The Sims 4 játékát az Electronic Arts.

Kevés játék állja olyan jól az idők próbáját, mint a The Sims 4 című közkedvelt életszimulátor. A 2014-ben megjelent játékhoz folyamatosan érkeznek a kiegészítők, az EA eddig mintegy 12 DLC-t adott ki hozzá, melyek között akad középsulis, esküvős és vérfarkasos történet is. A fejlesztők most egy újabb lépéssel igyekeznek tovább növelni a széria népszerűségét, jövő hónaptól ugyanis ingyenessé válik a játék, amelyért a legtöbb boltban 7-10 ezer forintot kérnek el.


Érdemes megjegyezni, hogy az alapjátékkal nem sok mindenre megy az ember, többek között cicát és kutyát sem tud tartani, ahhoz ugyanis a Cats & Dogs című kiegészítőre van szükség. A kiegészítőknek pedig megvan az áruk: egyenként 39.99 dollárt kérnek el értük.

A The Sims 4 október 18-án teljesen ingyenessé válik PC-re, Mac-re és konzolokra is.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?