Még egy kis plusz – íme az új Topping DX7 Pro+

A Topping már eddig is ismert volt a kiváló minőségű, kis dobozos hifi-készülékeiről, a cég legújabb digitális/analóg átalakítója, a Topping DX7 Pro+ pedig felteszi a koronát erre a hírnévre.  

A Topping DX7 Pro+ a gyártó legújabb asztali DAC és fejhallgató erősítő kombója. A készülék az elődjéhez (Topping DX7 Pro) képest nagyobb teljesítménnyel, alacsonyabb torzítással és zajjal, valamint megújult külsővel rendelkezik. Emellett az ES9038PRO DAC chipnek köszönhetően 32bit/768kHz felbontással, DSD512 natív kezeléssel, Bluetooth 5 LDAC és aptX HD vezetékmentes kapcsolattal.


A Toppingnak már bőven van tapasztalata az ES9038PRO DAC chipkészlettel, hiszen már több készülékben is használták DX7 PRO néven, és a zászlóshajójuk, a D90SE DAC is ezzel működik.

A jó Bluetooth codec támogatás és a stabil kapcsolat érdekében a Qualcomm legújabb és legnagyobb teljesítményű QCC5125 BT vevőjével dolgoztak, amely a legjobb codec-ek közül a legtöbbet támogatja, mint például a AAC, SBC, AptX, AptX-LL, AptX-HD, AptX-Adaptive és LDAC. A Bluetooth 5.0 verziója és a nagyobb antenna még akkor is erősebb jelet ér el, ha két betonfal van a forrás és a DX7 PRO+ között.

Topping DX7 Pro+
Csatlakozó minden mennyiségben.

A készülék fejhallgató-erősítő szekciója a rendkívül népszerű NFCA (Nested Feedback Composite Amplifier) áramkörükön alapul, amelyet már egy ideje a csúcsmodell A90-ben, de olyan megfizethető árú készülékekben is használnak, mint az L30, L50, A50S és A30 PRO. A Topping újradefiniálta a Nested Feedback topológiát az Ultra High Gain Feedback és a Voltage Current Hybrid architektúra alkalmazásával. Egyszerűen fogalmazva, a múltbeli összetett erősítők legnagyobb hátrányait (alacsony nyereség, alacsony kimeneti teljesítmény, megnövekedett ellenállás) kezelték, és ezek már nem vonatkoznak a Topping legújabb analóg konstrukcióira.

A DX7 PRO+ XLR kimeneteken keresztül valódi szimmetrikus jelet ad ki, akár 4,2 volttal, RCA kimeneteken pedig ennek felét.

A készülék megvásárolható a Muzix.hu-nál.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?