Mennyire bírja a betonba csapódást az iPhone 14?

Stressztesztnek és töréstesztnek is alávetették már párszor az új iPhone-okat, most itt van két ilyen videó az iPhone 14-ről. 

Mostanra elég sok teszt van az új iPhone-okról, és értelemszerűen sok a törésteszt, stresszteszt is. A nevesebb szereplők közül itt van a PBKReviews töréstesztje, ők a betonhoz vágták párszor a sima iPhone 14-et. Összesen hatszor csapódott a földbe a készülék, különböző magasságokból, minden oldalára.


Végig bekapcsolva maradt, végig működött, az alumínium persze ledobott némi festéket… Nagyobb gond, hogy a harmadik-generációs Ceramic Shield kijelzővédő már rögtön az első becsapódásnál szétrepedt. Így továbbra is ajánlatos tokot választani hozzá.

Zack Nelson is megkarcolgatta egyébként az iPhone 14-et, és arra jutott, hogy alapvetően az iPhone 13-at kapjuk, némi fejlődéssel: a hátlapi üveg végre könnyebben leszedhető, talán olcsóbban is javítható sérülés esetén. A zafírkristály-lencsék a kamerákon most sem zafírüvegből vannak, ugyanúgy karcolódnak, mint az előlap. Meg viszont nem haljlik a mobil, ha ráülnek és kínozzák sem.

Bónuszként pedig pár szétszerelős videó…

A sok közül…

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: AppleInsider

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?