SMSL M500 MKIII – Új ár/érték bajnok érkezett

Az SMSL mindig is a nagyszerű kínálatáról volt ismert, és a cég erre még egy lapot húzva nemrég bejelentette az M500 MKII készüléke utódját, az SMSL M500 MKIII-t.

Ez a készülék a cég “gazdaságos” termékvonalának csúcskategóriája, amit az ára is mutat, ugyanis jelenleg 262 990 forintos virtuális árcédula függ rajta a Muzix Audio webáruházában. Ennyi pénzért egy MQA és MQA képes DAC fejhallgató erősítővel és szimmetrikus (XLR) analóg kimenettel igazán jó vétel lehet, igyekszünk is hamarosan ki próbálni.


SMSL M500 MKIII
XLR kimenet is van!

Az M500 MKIII szinte ugyanolyan kialakítású, mint az előző verziók. Az alumíniumötvözetből készült CNC-mart ház a szokásos, kompakt méretével rendkívül kis helyet foglal, így nem csak egy hifi szett mellett, de az íróasztalon is bőven elfér, ha esetleg a laptopunkat használnánk műsorforrásnak. Az elülső edzett üveglap, amely nagyobb fényáteresztést tesz lehetővé, kiemeli az egyszerűséget és a szépséget.

Ami a konfigurációt illeti, a készülék a zászlóshajó ES9038PRO dekódoló chipet használja, MQA és MQA-CD támogatással. Az M500 MKII-höz képest, az MKIII vadonatúj, fejlett SDAA architektúrát, és a 3. generációs XU316 processzort használja a különböző nagyfelbontású hangok átvitelére. A legújabb Bluetooth chipje pedig támogatja az LDAC, APTX / HD, SBC és AAC szabványokat a tökéletes minőségű vezetékmentes hangátvitel érdekében.

SMSL M500 MKIII
A SABRE ES9038PRO a világ legnagyobb teljesítményű 32 bites DAC-ja, amelyet audiofil és stúdióberendezésekhez terveztek.

Eközben rendkívül alacsony torzítással büszkélkedhet, ami mindössze 0,00006%, és támogatja a DSD fájlokat DSD512-ig és 32Bit/768kHz-ig. Az M500 MKIII beépített nagy teljesítményű fejhallgató erősítője, több mint 2W kimeneti teljesítményt és kevesebb mint 120 dB torzítást ér el 16Ω -os terhelés esetén.

Ha tehát egy integrált és funkciógazdag DAC-ot és/vagy fejhallgató erősítőt keresünk igazán jóminőségű, vagy akár high-end zenéhez, az SMSL M500 MKIII mindenképpen jó választásnak tűnik!

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?