Streamingben erősített a Cambridge Audio

Elhozta a Deezer natív támogatását a Cambridge Audio, mint legfrissebb újdonságot. 

A Cambridge Audio a Deezer natív támogatásával újította meg a StreamMagic platform-alapú zenei streamereit. Így a márka audiolejátszói és minden-egyben rendszerei már nem csak a Spotify Connect és a Tidal Connect technológiákat támogatják, hanem a 90 milliós dalkatalógussal működő Deezert is.


Ennek megfelelően frissül az Evo 75, az Evo 150, az Edge NQ, a CXN (V2) és a CXN (V1), Azur 851N is. Elsőként az Evo rendszerek frissülnek, heteken belül, OTA-firmware csomaggal. Az ingyenes StreamMagic app is frissül persze.

Az immáron negyedik-generációs StreamMagic az alapja a Cambridge Audio streamereinek, és immáron több mint egy évtizedes pályafutásra tekint vissza, rendszeres frissítésekkel az audioformátumok és streamingfunkciók kapcsán. A Deezernél egyébként a plafont a 16-bit/44,1 KHz jelenti, CD-minőségű FLAC formátumban.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?