Dyson hajápolási

A hajápolás és hajformázás legújabb technológiájának szentelte első magyarországi rendezvényét a Dyson, a világ egyik vezető kutató-fejlesztő vállalata a hajápolás, a vezeték nélküli porszívók és légtisztítók piacán.

A rendezvényen Jake Reynolds, a Dyson hajápolási fejlesztőmérnöke mutatta be a vállalat legújabb szépségápolási technológiáit és a mögöttük rejlő innovációt, egyúttal a Dyson Airwrap multifunkciós hajformázók nemrég debütált új generációját is: ezeket a termékeket úgy tervezték meg, hogy használatukkal extrém hőhatás nélkül is könnyebb és gyorsabb legyen a hajformázás.

Dyson hajápolási
Jake Reynolds, a Dyson hajápolási fejlesztőmérnöke beszél a fejleszté si folyamatokrol

Az eseményen Szofrán Zsolt mesterfodrász, a márka magyarországi nagykövete tartott mesterkurzust a vendégeknek, amelynek során megismerhették az új Dyson Airwrap multifunkciós hajformázót, valamint kipróbálhatták mindhárom Dyson hajápolási terméket: az Airwrap mellett a Supersonic hajszárítót és a Corrale hajvasalót is.

Dyson hajápolási
Dyson Hairstyling Stations

„A legtöbb hajformázó eszköz nem kínál megoldást arra a problémára, hogy a hajtípusok nagyon különbözőek – ami az egyik felhasználónak beválik, az a másiknak káros lehet. A Dyson Airwrap multifunkciós hajformázó az elődje sikerére épül, és sok ezer órányi kutatás, rengeteg tesztelés és rengeteg áramlástani szimuláció eredménye. A munka gyümölcsét olyan innovációk jelzik, mint az irányváltoztatásra képes hengerek a gyorsabb és könnyebb göndörítésért, az újratervezett kefés tartozékok a pontosabb formázásért, és egy teljesen új, kétfunkciós Coanda simító-szárító fej. A légáramlás szabályozása révén biztosított a fokozott Coanda-hatás a göndörítéshez, formázáshoz és a szálló hajszálak elrejtéséhez – mindezt extrém hőhatás nélkül” – mondta el James Dyson, a Dyson főmérnöke és alapítója.

Dyson hajápolási
Szofrán Zsolt a Dyson hairstylist nagykövete bemutatja az uj Dyson Airwrapot

A márka termékei iránt érdeklődők a budapesti MOM Parkban található Dyson Demo Zone-ban tekinthetik meg és próbálhatják ki az új Dyson Airwrapot, a Supersonic hajszárítót és a Corrale hajvasalót, valamint a cég híres vezeték nélküli porszívóit és a legújabb generációs légtisztítókat. A bolt a Dyson legújabb innovációit kínálja a hajápolás, az otthoni higiénia és a levegőminőség javítása iránt elkötelezett vásárlóknak.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!