Használhatatlanná válhat a frissítéstől a Fitbit egyik okosórája

Számos Fitbit Versa 2 tulajdonosa számol be arról, hogy a legutóbbi frissítést követően már használhatatlan az okosórája. 

A Fitbit a napokban indította el a Versa 2 okosórájának a legújabb, v35.72.1.23-as frissítését, amivel a meglévő hibákat szerették volna megoldani. Sajnos nem sikerült: a márka fórumán olyan visszajelzések érkeznek, amelyek alapján egyes modelleken kritikus hiba adódik.


Bár nem minden modellt érint a hiba, amelyiket igen, annak megadja magát az érintőképernyője vagy pedig nem kezeli jól az érintéseket. Így aztán a zárolt képernyőn sem lehet túljutni, az adott óra használhatatlanná válik. Ezt pedig az újraindítás és a gyári visszaállítás sem oldja meg.

A Fitbit továbbra sem reagált a panaszokra, csak az ügyfélszolgálatok felkeresését javasolja. A szakértők pedig azt, hogy átmenetileg hanyagolják a frissítéseket az adott órák tulajdonosai.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: CNET

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?