A 136 hüvelykes 4K-s microLED LG tévé brutális árcédulával rendelkezik, az érte kért pénzből ugyanis két-három lakást is lehetne vásárolni Budapesten. 

Az Alpha 9 videoprocesszorral és webOS platformmal érkező tévé 300 ezer USA dollárba kerül, ami forintba átszámítva a jelenleg árfolyamon a 129 millió forintot is meghaladja. Ezzel az LG Magnit család legújabb tagja árban és méretben is lekörözi a Samsung hasonló tévéjét, amely 110 hüvelykes és 155 ezer dollárba kerül. Az LG ezért az elképesztő árért úttörő minőségű színeket, tisztaságot és kontrasztot ígér, és ahogy Michael Kosla, az cég amerikai részlegének alelnöke fogalmazott, az LG MAGNIT 4K látványvilága olyan lélegzetelállító, amelyet kiskereskedelmi forgalomban sehol máshol nem kapni.

A leírás szerint az új LG Magnit tévé tökéletes feketékkel, 2000 nit maximális fényerővel, 120 Hz-es képfrissítéssel és tartós kivitellel kecsegtet, a készülékben pedig az Alpha 9 AI processzor dolgozik, amely csökkenti a zajt, illetve optimalizálja a kép kontrasztját és színtelítettségét. A tévé emellett számos más LG TV-funkciót is tartalmaz: négy HDMI porttal, webOS platformmal, streaming alkalmazásokkal és Apple AirPlay 2 támogatással is rendelkezik.

Hogy az ultra-luxus tévé Magyarországon is kapható lesz-e, arról egyelőre nem tudni, de ha tippelnünk kellene, akkor azt mondanánk, hogy nem, mert kicsi az esély rá, hogy nagy lenne itthon iránta a kereslet.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!