Izmos robotporszívót hozott Európába a Xiaomi

Olyan dokkolót kapott a Xiaomi Robot Vacuum Cleaner X10+, ami beavatkozás nélkül, automatikusan üríti a portartályt. 

A Xiaomi egészen elképesztő mennyiségben önti a piacra az elektronikai eszközöket, ezek nagy része pedig nem is tévé vagy laptop, monitor, hanem háztartási eszköz. Sajnos az újdonságok zöme nem jut túl a kínai piacon. Néha azért vannak kivételek, a Xiaomi Robot Vacuum Cleaner X10+ névre keresztelt robotporszívó például hivatalos úton érkezett meg Európába.


A 4000 Pa szívóerővel támadó robotnak két mozgó mikroszálas törlője is van a foltok felpucolásához, az S-cross AI elkerüli az akadályokat 3D-s térképezéssel, LDS lézeres navigációval pedig feltérképezi a házat 360 fokban a termék. A szőnyegeket is érzékeli.

Dokkolója képes a portartály automatikus ürítésére: a 350 ml-es tartály tartalmát 10 másodperc alatt teszi át a 2,5 literes tartályba, továbbá a 80 ml-es víztartályt is utántölti az 5200 mAh-s akkuval szerelt robotban. Egy töltéssel 2 óra takarítás jön össze, természetesen appon keresztül, továbbá Google és Amazon hangasszisztenssel is vezérelhető a 900 eurós újdonság.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?