Elon Musk
Kép: The Boring Company

Elon Musk a SpaceX, a Tesla, valamint az alagútépítő Boring Company után a parfümiparba is beszállt, és nagy menetelést tervez. 

A parfüm egy tréfaként indult, amely a viccek világából a valóságba lépett át. Szeptember végén Musk utalt már a közelgő termékre, amikor twitterén a “Burnt Hair – illat férfiaknak a Singedtől” bejegyzést tett. Ez a Boring Company egy korábbi furcsa termékéhez, a 2018-ban árult lángszóróhoz kapcsolódik. Musk kedden egy tweetben jelentette be a parfüm elérhetőségét, “a Föld legfinomabb illatának” nevezve azt. A Burnt Hair nem próbál meggyőzni senkit arról, hogy jó illata van.

A termékoldalon nagyon kevés részletet találunk, kivéve néhány reklámszöveget, amelyek leginkább a vágyakkal foglalkoznak. Néhány idézet azt sugallja, hogy olyan illata van, mintha a vacsoraasztalnál egy gyertya fölé hajolnál, és hogy segít majd kitűnni a tömegből, amikor átsétálsz a reptéren. Van némi logika ebben a furcsaságban. Ahogy Musk megjegyezte:

“Egy olyan névvel, mint az enyém, elkerülhetetlen volt az illatbizniszbe való belevágás. Miért is küzdöttem ellene olyan sokáig!”

Úgy tűnik, hogy Elon Musk híressége lendületet ad a 100 dolláros parfüm eladásának. Kedd este azt mondta, a vásárlók már 10 000 üveggel vásároltak a Burnt Hairből. “Alig várom a holnapi médiatörténeteket arról, hogy 1 millió dollárnyi Burnt Hair-t adtak el” – tweetelte. Tehát valami olyasmiről van szó, hogy a modern világ összes őrülete mellett a vásárlók 1 millió dollárt költöttek egy Burnt Hair nevű rejtélyes parfümre, amit egy olyan cég árul, ami nagy lyukakat csinál a föld alatt. Valószínűleg ilyen érzés egy David Lynch-filmben élni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!