Érkezik a 11 millió forintos Mario Kart karóra

Ezekben a vészterhes időkben nem lehet jobb befektetés, mint a 11 millió forintba kerülő Mario Kart luxuskaróra. 

Legyen a világban bármekkora baj is, mindig akadnak benne olyanok, akiket anyagilag nem feltétlen visel meg az éppen aktuális probléma. Éppen ezért, akinek esetleg pont az a legnagyobb gondja, hogy mire költsön (jelenleg) 11 millió forintnak megfelelő dollárt, ajánljuk figyelmébe a TAG Heuer limitált szériás Mario Kart karóráját. Az olcsóbbik időmérő szerkezetből 3250 darab készül, ára pedig 4300 USD, ami jelenleg 1,9 millió forintnak felel meg. Viszont a lényegesen csekélyebb, mindössze 250 darabos Chronograph Tourbillon dimenziókkal drágább, hiszen 25 600 USD az ára, ami potom 11 millió forintnak felel meg.


Az olcsóbb kivitelt a Caliber 16 óramű hajtja, és 44 mm-es acél tokkal büszkélkedhet, amelyet a Nintendo versenyjáték-sorozatra való utalások tarkítanak, beleértve a fekete fényezett kerámia hátlapon lévő logót is. A drágább kivitel értelemszerűen még minőségibb anyagokkal büszkélkedhet, így nála a titán az, ami a leginkább jellemző. Mellette találunk még egyedileg készített zafírt, ami szintén a játék logóját tartalmazza.

Ami pedig magát a sorozatot illeti, annak első darabja 1992-ben jelent meg Super Nintendo Entertainment Systemre, vagyis ismertebb nevén NES-re. Értelemszerűen a Mario „univerzum” ismert karakterei bukkannak fel benne, így a főszereplő mellett többek között Luigi, Donkey Kong, Wario, Toad és Yoshi. A sorozat történelme abszolút sikeresnek tekinthető, hiszen már 2014-ben közel 170 millió eladott példánnyal büszkélkedhetett.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

 

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?