Hifi Show

Már csak párat kell aludni és október 22-én nyitja a kapuit a 21. budapesti Hifi Show kiállítás az újjáépített a Crowne Plaza Hotelben (volt Hilton).

A kiállítás célja most is a legmagasabb szintű, hifiberendezések és a legnagyobb képfelbontású televíziók bemutatása, ami vonzza a házimozi és hifi, egyszóval a minőségi otthoni szórakozás iránt érdeklődő látogatókat, akik idén számos új elemet találnak a kínálatban.

Így például ezúttal kimaradnak a kiállításról a kommersz, sorozatgyártású hifi márkák, amikkel a nagyáruházak polcain találkozhat a vásárló, helyüket a legújabb és leginnovatívabb hifi és high-end berendezések veszik át.

A látogatók megismerkedhetnek a stúdió hangfelvételek rejtelemivel, miközben a hazai jazzélet kiemelkedő muzsikusai zenélnek a színpadon, hogy bemutassák a közönségnek az igazi audio hangzást. A bemutatókon mindenki saját maga tudja kiválasztani a számára legjobb hangzást reprodukáló, erősítőt, lejátszót, hangfalakat vagy fejhallgatókat.

Igazi szenzáció, hogy idén – a kiállítás keretén belül – lehetőség nyílik Magyarország első Dolby Atmos Stúdió stúdiójának látogatására. Az egyórás program a Digital Pro Stúdióban – ahova shuttle buszokkal juttatják el az érdeklődőket – Hifi Show belépőjeggyel vehető igénybe.

A kiállítás azon látogatóit, akik nem csak nézelődni szeretnének, Hifi kiegészítők, audiofil hanglemezek, LP ritkaságok, japán arany CD, mini vinil replikák is várják majd. A vizuáltechnika iránt érdeklődők utazást tehetnek a legújabb Eisa díjas televíziók és az idei kitüntetett hifi termékek között és az első emeleten megismerkedhetnek a német high-end TV márka, a Loewe legújabb termékeivel.

A rendezők az idén is kedvezményes belépési lehetőséget biztosítanak a látogatók számára. Ehhez az erdeklődőknek regisztrálni kell a www.hifishow.hu  honlapon, ahol már most is előzetes híreket olvashatnak és részletes áttekintést nyerhetnek a kiállításon résztvevő cégekről. Az egyszerű regisztrációval  pedig 25 % -os kedvezménnyel látogatható majd a kiállítás.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!