Porszívóhoz hasonlóan cirkál fel-alá az új légtisztító robot

Mesterséges intelligenciára építő kamerát is használ az ECOVACS AIRBOT Z1 légtisztító robot. 

Az ECOVACS elhozza az európai országokba az AIRBOT Z1 névre keresztelt robotját, ami egy légtisztító. Ez viszont nem a szoba sarkában dolgozik, hanem fel-alá cirkál, mint egy robotporszívó, AI és 3D technológiák segítségével kerülgetve az akadályokat. A TrueMapping 2.0 négyszer pontosabb az LDS-nél a kis tárgyak felderítésében, 10 centiről is érzékeli a tárgyakat.


A töltős dokkolóval ellátott robot nem csak levegőt tisztít, UV-fénnyel is sterilizál, a baktériumok 99,9 százalékát is eltávolíthatja. Tartozékok révén párásításra és légfrissítésre is képes, az integrált VOC-szenzor valós időben méri a levegőminőséget, hőmérsékletet, párát, PM2.5-szintet. A beépített kijelző erről adatokat is kiír.

Vásárolható extra kijelző, de van mobilos app vagy OK YIKO hangparancsok. Az eszköz kamerája és 6 mikrofonja, hangszórója 2-utas kommunikációs is lehetővé tesz, de akár zenét is lejátszik a 7 wattos hangszórórendszer az 1499 eurós robotban.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?