A PS 5-höz és az Xbox Series X-hez szállít gamer-fülhallgatót a Razer

Zajszűrős, vezeték nélküli fülhallgató lett a PlayStation 5 és Xbox Series X mellé kitalált Razer Hammerhead HyperSpeed. 

A Razer kifejezetten konzolos játékosoknak gyártotta a Razer Hammerhead HyperSpeed vezeték nélküli fülhallgatóját: van egy a PlayStation 5-höz és egy az Xbox Series X-hez. Valamiért utóbbi egy kicsit jobb.


Értelemszerűen a meglévő Hammerhead különleges verziói ezek a fülhallgatók, de jobb csatlakozást ígérnek a konzolokhoz. A meglepő az, hogy az xboxos változat a Sony és a Microsoft konzoljaihoz is csatlakozik (a PS 4-hez is), de a PS-verzió nem tud a Microsoft konzolokhoz. Az Xbox audiokiegészítőknek ugyanis különleges biztonsági chipre is szükségük van.

A képen az xboxos kiadás látható, a PS 5-höz fehér modellt szán a Razer, kék díszítéssel. Egyébként mindkettő aktív zajszűrést, RGB-s fényeket, USB-C-t, Bluetooth 5.2-t, 2,4 GHz-es csatlakozást kínál, mobilhoz is csatlakozik, a válaszideje pedig 25-35 ms. Az üzemidő 8 óra, a tok még 22 órát nyújt. Novembertől, 150 fontért vihető az újdonság.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?