6 évbe telt, de bevezet egy nagy újdonságot a mobiljain a Samsung

A One UI 6 hozza majd el a zavartalan frissítéseket, amelyekkel gyakorlatilag egy újraindítás lesz a teljes rendszerfrissítés. 

2016-ban debütál a Google Pixel mobilokon az úgynevezett Seamless Updates funkció, amely az évek alatt a legtöbb androidos mobilra eljutott. Kivéve a Samsung készülékeit. Most, 6 évvel később azonban a Samsung is átveszi ezt.


Miről van szó? A mobil letölti a frissítést, és egy B partícióra telepíti a háttérben. Amikor a mobilt újraindítjuk, többé nem kell kivárni a hosszú telepítést, a rendszer partíciót cserél, és egy normál újraindulás után egyből az új rendszer tölt be, a mobilt nem kell nélkülözni.

A Samsung a funkciót a jövő évi One UI 6-ba építi bele egy interjúban elhangzottak alapján, de igazából most sem önszántából. A Google az Android 13-mal megjelenő készülékeknél kötelezővé tette ugyanis a használatát, tehát a Galaxy S23 széria valószínűleg már ezzel jelenik meg.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: TechRadar

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?