Dyson

A beruházás célja új Dyson szépségipari kutatólaboratóriumok létrehozása és 20 új, szépségápolási termék kifejlesztése a következő négy évben.

Ma a Dyson félmilliárd fontot különített el szépségipari portfóliójának bővítésére, technológiai fejlesztésekre kutatásokra, továbbá bejelentette, hogy a következő négy évben 20 új szépségápolási terméket tervez bevezetni. A befektetéssel párhuzamosan a vállalat közzéteszi átfogó hajkutatási tanulmányának eredményeit is, amely segít megérteni és elmélyíteni a hajtípusok, a hajformázási szokások, valamint a haj egészségével kapcsolatos összefüggéseket.

A vállalat folyamatosan úttörő technológiákba fektetett be. Hat évvel ezelőtt forradalmasította a hajápolást a Supersonic hajszárító bevezetésével – egy eszköz, amely gyors, szabályozott légáramlást és intelligens hőszabályozást használ a haj gyors szárításához, miközben a haj erős és egészséges marad. Azóta a vállalat kifejlesztett egy sor olyan hajformázó eszközt, amelyeket úgy terveztek, hogy kiváló formázási lehetőséget biztosítsanak, minden hajtípussal rendelkező ember számára, valamint korlátozzák az extrém hőkárosodásnak való kitettséget. A cég által gyártott hajformázók lenyűgöző teljesítménye a haj szerkezetétől a légáramlás dinamikájáig kiterjedő évtizedes kutatásnak és a termikus, mechanikai, valamint kémiai károsodások hatásmechanizmusának megértésének eredménye.

A kutatás a Dyson esszenciája

A Dyson négy technológiai kampuszán 6000 mérnök és tudós dolgozik több száz laboratóriumban, ami lehetővé teszi az új ötletek és technológiák szigorú tesztelését a nap 24 órájában. Ahhoz, hogy a Dyson valóban megértse, hogyan viselkedik minden hajtípus, és továbbra is jobb, egészségesebb formázási módokat találjon, a csapat tesztberendezéseket fejleszt és a legmodernebb eszközöket alkalmazza. Az olyan készülékek, mint a pásztázó elektronmikroszkópok, hőkamerák és légáramlásos lézerfüstgépek segítenek a mérnököknek jobban megérteni a hajkárosodás hatását, a különböző hajtípusokat és a nagy sebességű légáramlás hatásait.

A kutatási és fejlesztési csapatok számára továbbra is kulcsfontosságú a minden hajtípusra alkalmazható technológia kifejlesztése. Túl sokáig volt félreértés és félretájékoztatás a

Dyson

különböző hajformázó eszközök kapcsán, miszerint azok valóban megfelelnek a különböző hajtípusoknak és megóvják a hajat a hőkárosodástól. Ez az új beruházás több célt is szolgál: új laboratóriumokat hoz létre, hogy a Dyson még jobban élesítse a különböző hajtípusokkal és hajkárosodásokkal kapcsolatos tudását, emellett pedig tovább támogatja a Dyson szépségápolási technológiájának folyamatos bővítését.

A kéregtől a kutikuláig, a gyökértől a végekig – a Dyson 2022-es globális hajkutatási tanulmánya

A felhasználó megértése és megismerése továbbra is a Dyson tervezési folyamatának központi része, melyhez a hajtudományt és a kutatást hívja segítségül. A Dyson hajkutatási tanulmányának eredményei alapján hozza meg döntéseit és hatalmazza fel mérnökeit, hogy olyan eszközöket hozzanak létre, amelyek a mögöttes tudománynak köszönhetően egészséges, stílusos frizurát biztosítanak minden nap, hajtípustól függetlenül. A Dyson hajmániája az egyik legnagyobb globális hajkutatáshoz vezetett. Ez a kutatás a haj egészségét, a hajjal és hajformázással kapcsolatos elképzeléseket és szokásokat vizsgálja 23 piacon és 23 000 emberen – hogy a Dyson mérnökei pontosabb betekintést nyerhessenek a valós hajformázási problémákba.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!