A Nothing Ear (2) fülhallgató is a trendiségre gyúr

Előkerültek az első renderelt képek a Nothing Ear (2) vezeték nélküli fülhallgatóról, ezek alapján pedig ez is trendi dizájnt kap. 

A Nothing rajongói alapvetően újabb mobilokat várnak, a gyártó egyelőre inkább a vezeték nélküli fülhallgatókra koncentrál jobban. Eddig csak az Ear (1) jelent meg, de most debütál a divatra gyúró, rúzs formájú tokba öntött Ear (stick). A napokban pedig már kiszivárogtak az első renderelt képek az Ear (2)-ről is.


Az új modell a látottak alapján megint a trendi dizájnra gyúr, alapvetően csak minimális változtatások vannak az Ear (1)-hez képest. A burkolat továbbra is átlátszó. A Nothing logó helyett azonban Ear (2) márkajelzés van.

Sajnos a hardveres változtatásokról nincs hír, de valószínűleg várni kell még pár hónapot az Ear (2) megjelenésére. Carl Pei vezérigazgató egyébként nem olyan régen közölte, hogy jelentősen megemelik az Ear (1) árát, egyrészt a költségek miatt, másrészt azért, mert az már egy teljesen más termék, mint a megjelenésekor volt (a frissítések jóvoltából, fejlődött).

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Scarbir, 91mobiles

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?