Ok nélkül vagdossa ki a játékosokat a Modern Warfare 2

Akadt olyan Modern Warfare 2 játékos, aki emiatt személyesen kereste fel az Activision austini irodáját, de nem jutott át a biztonsági őrökön. 

Egy Call of Duty-játékos, aki szerint „jogtalanul tiltották ki” az Infinity Ward által fejlesztett Modern Warfare 2 játékból, közvetlenül az Activision-hez fordult panaszaival, és ezért felkereste annak a texasi Austinban található irodáját. Úgy tudni azonban, hogy a biztonsági személyzeten nem tudta átrágni magát. Erről az r/activision subredditen közzétett, mára már törölt bejegyzésében számolt be, mondván, hogy egyszerűen csak személyesen akart beszélni valakivel, mivel telefonon nem járt szerencsével. Az Activision és az Infinity Ward nem reagált azonnal a megkeresésre. Különböző játékfejlesztők azonban állítólag kritizálták a játékos lépését, mondván, aggódnak amiatt, hogy elégedetlen gamerek személyesen jelenjenek meg az irodájukban. Ugyanakkor az r/activision subredditet olvasgatva az derül ki, hogy más felhasználók is keresik az okokat, miért tiltották ki őket a Modern Warfare 2-ből, de elsősorban azok, akik PC-n játszanak a vele.


modern warfare 2
Kép: Jaxon

Egyesek szerint mindez azért van, mert az egyjátékos kampányt játszották, mások viszont azt állítják, a szeptemberi bétát követően repültek, de olyanok is akadnak, akik szerint harmadik fél által készített szoftver a ludas. A hírek szerint többen is panasszal éltek a történtek miatt, de nem volt foganatja. Vannak olyanok is, akiknek feloldották a tiltását, hogy utána megint kivágják őket a játékból. Az Insider Gaming hétfőn számolt be néhány olyan hardver/szoftver kombinációról, amelyek a Call of Duty játékok Richochet anti-cheat rendszerének beindításával okozhatják a tiltásokat. Ezek közé tartozott a Logitech G Hub, a Corsair iCue, a Razer Synapse 3 és az MSI Afterburner. Ezek a programok lehetővé teszik a játékosok számára, hogy megváltoztassák a PC különböző hardverbeállításait vagy a billentyűzet és az egér színvilágítását, de egyiket sem használják csalásra a játékban. Összegezve az eddigieket, egyelőre nem tudni, mi okozza a tiltásokat, de elég kellemetlennek tűnik annak fényében, hogy a játékért mennyit kell fizetni.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?