Indul a Legion Legends: Magyar Valorant és LoL bajnokság

Kizárólag magyar játékosok részére indít e-sport versenysorozatot a Lenovo a Gamerlanddel együttműködésben. A Legion Legends: Magyar Valorant és LoL bajnokság – powered by Lenovo a hazai Valorant és League of Legends közösség számára biztosít minél több versenyzési lehetőséget, modern, újszerű versenyrendszerrel és rengeteg mérkőzéssel.

Az élményt az offline döntők teszik még átélhetőbbé, a tétet pedig az ötmillió forintos összdíjazás növeli.

A bajnokság alapszakasza három Legion Ladderből és az offline döntőkből, vagyis a Legion Lanokból áll majd. Mindkét Legion Ladder három-három pontgyűjtő hétvégéből áll. A Legion Lanra a csapatok növelhetik a bejutási esélyeiket, ha minden hétvégi mérkőzésen részt vesznek, és gyűjtögetik a pontokat. A Legion Ladderek végeztével a ponttáblázat első három-három helyezettje között összesen 1 millió forint összértékű BestByte vásárlási utalványt osztanak szét, és a hétvégék során legtöbb pontot gyűjtő nyolc-nyolc csapat vehet részt a Legion Lanon – az ide való bejutás már biztos pénznyereményt jelent! A Gamerlandben rendezett offline döntőkre kvalifikált csapatok között két-két millió forint összdíjazásért, valamint a Magyar Valorant és LoL bajnoki címért folyik majd a küzdelem két januári hétvégén.


A bajnokság nem titkolt célja a közösségépítés is, éppen ezért minden Legion Ladder fordulóban a szurkolók is játszhatnak az értékes nyereményekért a www.twitch.tv/gamerlandtv csatornán. Ehhez nem kell mást tenniük, csak helyesen válaszolniuk a közvetítés során feltett kérdésre. Díjak várnak a Legion Lanok legszerencsésebb helyszíni szurkolóira is, az offline döntőkön pedig a legkreatívabb cosplayeseket jutalmazzák majd.

A versenyek lebonyolításáért a www.esportmanager.com oldal felel, a játékosok és csapatok ezen az oldalon tudnak regisztrálni a versenyre, és a szabályzatok is itt találhatóak. A nevezés teljesen ingyenes! A verseny kommunikációs csatornája a Gamerland discord szervere: https://discord.gg/uhnJ558Jbn.

A versenyen induló játékosok akár Kittinaa vagy Blackii ellen is csatába szállhatnak, hiszen már mindkét gémer készül a megmérettetésre.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?