Campfire Audio

Az amerikai, manufakturális úton készülő Campfire Audio ékszer szépségű fülhallgatói az egyediséget és a stílust képviselik a hordozható audio világ színpadán.

A fülhallgató és közülük is a In-Ear, tehát a fülbe illeszkedő fülhallgatókkal kapcsolatban az a tévhit tartja magát már egy jó ideje, hogy ezek a fülesek a régi fülbe dugható modellekhez hasonlóan alacsony minőséget képviselnek. Ezt a tévhitet cáfolják meg többek közt az amerikai Campfire Audio fülesei, melyek már külsejükkel is megmutatják, hogy itt bizony nem egy párszáz forintos műanyag fülesről van szó, ami csak recseg, mint egy Sokol rádió.

Campfire Audio

A Campfire Audio luxus IEM-ek (In-Ear Monitor) a legmagasabb igények stílusos megjelenítői. Ez pedig az első pillantásra látszik rajtuk. Valóban komoly tervezésű készülékházaikat kiváló alapanyagokból gondos odafigyeléssel tervezik meg odafigyelve arra, hogy a fix vezetékek helyett csatlakozókat alakítsanak ki rajtuk. Ezekbe a csatlakozókba cserélhető kábelt dughatunk, ami amellett, hogy elég ritka megoldás az ilyen kis füleseknél, a minőség iránti elkötelezettséget is mutatja, hiszen így a fülesek egy-egy jobb minőségű kábel használatával tovább tunningolhatóak.

Campfire Audio

Formaterveiket és műszaki megoldásaikat több gyártó is másolja, azonban a szabadalmaztatott technológiák és nem utolsósorban a kimagaslóan magas anyagminőség hiánya miatt a másolatok többnyire a „futottak még” kategóriában szerepelnek. Az eredeti Campfire Audio fülesek pedig kipróbálhatóak a Muzix Audio-nál.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!