A Volkswagen elektromos irodai székénél nincs hasznosabb

Eleged van már abból, hogy lábbal rúgod ki magad az íróasztal mellől? Itt a Volkswagen elektromos megoldása. 

Míg néhány évvel ezelőtt a felnőtt emberek lábbal hajtott rollerezése még egyfajta különc szokásnak tűnt, mára az elektromos változatok abszolút az utcakép részének tekinthetőek. Ennek a trendnek a hasznosságáról egyébként lenne értelme megkérdezni a különböző SBO-k személyzetét, de ez a cikk most nem erről szól. Hanem arról, hogy aki irodai környezetben sem szeretne túl sokat mozogni, annak érdekes lehet az elektromos irodai forgószék. A minden probléma nélkül kimondható nevű Volkswagen Nyttekjøretøy nevű YouTube csatornán pont egy ilyen kézműves termék jelent meg, aminek alapját egy VW ülés adja.


A luxus sem kerüli el az ülőalkalmatosságot, hiszen a hímzett VW-logóval ellátott székecskének van zenelejátszóként is használható érintőképernyője, tolatókamerája, 360°-os érzékelője, beépített hangszórói, 4 colos alufelnijei és még egy funkcionális kürt is található benne. Akárcsak egy valódi jármű, ez az irodai szék is rendelkezik tárolóhelyekkel a háttámlában a laptop, a táblagép vagy egyszerűen csak a dokumentumok számára. Éjszaka LED-csíkok világítanak, hogy elegáns megjelenést kölcsönözzenek neki, és amikor nem a navigációhoz használják, partilámpákká alakíthatók. Sajnos ez egy egyszeri koncepció, tömeggyártásra nem fog kerülni, de az alkotók szerint ilyen-olyan helyszíneken majd fel fog bukkanni. Akkor pedig lehet menni vele egy kört a tesztvezetésen.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?