A Xiaomi ledobta az olcsó atombombát a karácsonyi szezonra

Iszonyatos siker eddik a megfizethető, igen jó ár/érték arányú Xiaomi Redmi Note 12 család.

A Xiaomi a karácsonyi szezonra időzítette új Redmi Note 12 mobil családjának bevezetését, ami eddig a jelek szerint eszméletlenül jól sült el. A négy készülékből csak Kínában néhány nap alatt közel félmillió darab fogyott, a nemzetközi bevezetés pedig még durvábban meg fogja dobni a számokat.


Xiaomi Redmi note 12

Ez pedig nem is véletlen, hiszen a modellek abszolút a megfizethető kategóriába tartoznak, a csúcsot képviselő Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ is csak 340 dollárba, azaz mintegy 130 000 forintba kerül, az alapváltozat pedig durván 75 000 forintot kóstál. A tudásuk az árukhoz képest pedig igen jónak mondható, hiszen ez utóbbi, legolcsóbb verzió is például OLED kijelzőt, és vállalható teljesítményt produkáló hardvert kapott.

A publikus tesztekben is abszolút dicsérik a termékeket, hibákról, problémákról nem érkezett jelentés. Szóval a Xiaomi a jelek szerint megint talált egy olyan csodafegyvert, amivel nagyon komoly sikereket arathat év végén.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?