Árat emel a Digi :(((! De ki lehet cselezni :)))! Mutatjuk hogyan!

A Digi vezetékes és a műholdas szolgáltatásai is drágulnak sajna, de meg lehet oldani, hogy ez ne érintse az embert.

A Digi magyarországi irodája bejelentette, hogy 2023 január 1-től módosítja a vezetékes és műholdas szolgáltatásainak listaárát. Aki arra gondolt, hogy lefelé indulnak az árak, azt sajnos el kell, hogy keserítsük, ugyanis drágulásról van szó.


digi drágulás
A Digimonok is több pénzért jutnak el hozzánk

Ennek mértékét egyelőre nem részletezték, azt viszont elárulták, hogy az árváltozás akár meg is úszható. Létrehoztak egy megújult elektronikus számlacsomagot (e-Pack) és új hűségprogramot is, amelyek igénybe vételével az ügyfeleknek nem kell többet fizetniük. Ehhez azonban elő kell fizetni a műholdas szolgáltatásra, illetve legalább két vezetékes szolgáltatásra.

Azt is fontos megjegyezni, hogy az áremelés a hűségidős ügyfeleket egyáltalán nem érinti! A kedvezményeket minden új előfizető és a már lejárt hűségidejű szerződéssel rendelkező ügyfél is igénybe veheti.

Az elektronikus számlázásra való áttérésről, és a hűségidő vállalásáról az előfizetők a szolgáltató honlapján található ügyfélkapun vagy mobilapplikáción keresztül, illetve a Digi és Invitel országosan működő 55 ügyfélszolgálati pontján, továbbá a 1272-es telefonszámon nyilatkozhatnak. Amennyiben ezt a nyilatkozatot a Digi előfizetők legkésőbb 2022. december 5-ig, a jelenlegi Invitel előfizetők pedig 2022. december 15-ig megteszik, abban az esetben már 2023 januári számlájukban jóváírásra kerül a kiválasztott kedvezmény összege.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?