Van valami egyedi a Garmin új, hibrid okosórájában

Három verzió is van az okos, de klasszikus külsővel érkező Garmin Instinct Crossover okosórából. 

A napokban debütált a Garmin Instinct Crossover hibrid okosóra, amelyből egyenesen három variáns érkezett: az Instinct Crossover, az Instinct Crossover Solar és az Instinct Crossover Solar Tactical. Mivel hibrid óra, ezért fizikai mutatókat kapott, amihez apró kijelző társul 0,9 hüvelykes méretben, több információval.


Az óra 10 ATM-es vízállóságot garantál, támogatja a Connect IQ Store-t, a Garmin Payt, a gyártó egészségkövető és edzéshez kapcsolódó appjait. A Solar modellek állítólag sosem merülnek le, bár az apró betűs rész azt írja, ez csak energiatakarékos módban igaz. Okosórás módban az üzemidejük 70 nap, ami szintén nem rossz. Az alapmodellnél az érték 28 nap.

Az 500, 550 és 600 dollárért kínált óra persze elég messze áll egy Apple Watch-tól vagy Samsung Galaxy Watch-tól, így a vevőnek előbb el kell döntenie, hogy milyen típusú órára vágyik.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?