A feltörlés királya lenne az új takarítórobot

Közösségi finanszírozási fázisban van a Botslab M20, amely négy ronggyal törli a padlót egyszerre. 

Az Indiegogón tart a Botslab M20 felmosórobot közösségi finanszírozási kampánya. A cég azt ígéri, hogy ez lesz az első olyan takarítórobot, amely négy felmosóval dolgozik. A rongyok 200 RPM-mel forognak, 10 N nyomást gyakorolnak az alapos tisztításért, továbbá nem mossák fel a szőnyeget, ugyanis érzékelik azt.


A robot LiDAR-t használ SLAM algoritmussal és ultrahangos szenzorral a navigáláshoz és az akadályok elkerüléséhez. 3200 mAh-s akkuja 180 perc működési időt enged, a dokkoló pedig automatikusan megtakarítja és megszárítja a robotot töltés közben.

A dokkba 4 liter víz fér, a koszos víznek szánt tartály 3,5 literes. Elvileg így akár 200 négyzetmétert is fel tud mosni a robot, 35 dB zaj mellett. Amazon Alexán és Google Asszisztensen keresztül is vezérelhető a 7,9 cm magas, 2 centis akadályokat megmászó, 629 dolláros termék, amelyet januárban kezdenek majd kiszállítani.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?