Olyan Star Warsos merevlemezeket kínál a Seagate, hogy a fal adja a másikat

A Seagate kínálatában Darth Vader, Han Solo, és Luke Skywalker is képes adatot tárolni. 

A Star Wars univerzum az évtizedek folyamán megkerülhetetlen branddé vált a maga mindenféle használati tárgyával. A filmek szereplői ágyneműk, pólók, spirálfüzet borító, és plüssök képében, valamint még egy halom formában tartoznak a mindennapjaink közé. Ezúttal éppen a Seagate merevlemezein találkozhatunk az ismert karakterekkel.


seagate
Kép: Techeblog

A 2 TB-os külső HDD-ken Han Solo, Darth Vader, és Luke Skywalker arcképét láthatjuk, illetve egyedi világítás is tartozik hozzájuk. Luke kék, Vader nagyúr baljós vörös, Solo pedig ragyogó fehér fényt kapott, utóbbi esetében a Millenium Falcon iránti tisztelgés jeléül.

Kép: Techeblog

Mindhárom kivitel PC, Mac, PlayStation és Xbox kompatibilis, az USB 3.2 Gen 1 csatolófelület pedig megfelelő sebességet biztosít. A 109,99 dolláros (kb. 33 500 forint) meghajtók egy éves garanciával érkeznek, de ami sokkal fontosabb, jár hozzájuk szintén egy évnyi Rescue Data Recovery Services szolgáltatás. Ennek segítségével az ezen időszak alatt katasztrófa jelleggel megsemmisült adatainkat is vissza tudják hozni a sírból, amennyiben van rá lehetőség.

Kép: Techeblog

És ha már Star Wars, annyit mindenképpen meg kell említeni, hogy ma ér véget az Andor első évada. Lesz második is, de az legkorábban 2024-ben kerülhet a Disney+ kínálatába. Ez a baj ezekkel a sorozatokkal, hogy olykor ennyit kell rájuk várni, de aki rajongó, az még élvezi is, hogy ilyenkor újra nézi az előzőt.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?