Csak 2000 darab készül az extravagáns Xiaomi 12T Pro különkiadásból

A szobrászatból merít a Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition, az ötletgazda szerint a tulajdonosok 20 év múlva majd szobornak használják. 

A Xiaomi 12T Pro legújabb különkiadása Daniel Arsham Edition névre hallgat, és egy New Yorkban élő művész munkájának az eredménye, aki a szobrászatból merített a dizájnhoz. Amellett, hogy „funkcionális objektum, egyben szoborcéllal is bír” az elmondása szerint.


Hardverben ugyanazt kínálja a készülék, viszont a készülékház zöld, réz színű kristályokkal van díszítve, amik a fénytől függően másképp csillognak.

A művész szerint a készülék tulajdonosai 20 év múlva majd szobornak használják azt, az egy időhöz kapcsolódik és túlmutat funkcióján. A hátlapot az elavulás és természetes erózió jegyében készítették. Az együttműködés a digitális dematerializáció képzeld jövője alapján készült, 899 euróba kerül és csak 2000 darab van belőle.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?