One UI 5.0-t kapott az eredeti Samsung Galaxy Z Flip 5G is

Sorra frissülnek Android 13-ra a Samsung mobilok, legutóbb már a 2020-as Samsung Galaxy Z Flip 5G összehajtható mobil is megkapta a csomagot. 

A Samsung egyik vezetője egy interjúban arról beszélt ebben a hónapban, hogy a saját ütemtervüket is felülmúlva, még idén befejezhetik az összes olyan eszköz One UI 5.0-ra való frissítését, amely jogosult az Android 13-ra. Sorra kapják a csomagot a Samsung készülékek.


Legutóbb az eredeti Galaxy Z Flip 5G is frissült, amely még 2020-ban jelent meg. Ez a firmware-csomag kizárólag az 5G-s modellhez jó, de értelemszerűen az LTE-képes változat is megkapja a One UI 5.0-t. Európában egyébként már tölthető az 5G-s kivitelre az Android 13.

Érdemes hozzátenni ugyanakkor, hogy az eredetileg Android 10-zel érkezett, első-generációs összehajtható Samsungokra ez lesz az utolsó nagy főrendszerfrissítés. A Samsung ugyanis három ilyet vállal, és ezeken a modelleken pont ez a harmadik ilyen.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: TechRadar

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?