Akció: Tévék és háztartási gépek most jóárasítva!

Az egyik magyar webáruház jelentős kedvezményekkel kínál szórakoztatóelektronikai és szépségápolási cikkeket.

Az Adivstore egyike a kisebb, de prosperáló hazai webáruházaknak. A shop karácsony előtt komoly akciókat indított, aminek köszönhetően egy rakat termékük vásárolható meg olcsóbban. Az Adivstore mögött álló cég a Sharp magyarországi képviseletét is ellátja, emellett számos más márkával építettek ki szoros kapcsolatot.adivstore


Mindenesetre most tényleg sokat lehet spórolni, hiszen egyes termékekre jelentős kedvezmények is elérhetőek most az online áruházukban. Ezek közül válogattunk ki néhány darabot, hátha valaki pont ilyesmiket keres. De érdemes egyébként ellátogatni a cég oldalára, és körbenézni, mert ezeken kívül még számos más modellt is megakcióztak.

Bisell seprőgép – 23 000 HELYETT 12 000 forint

A Bisell Supreme Sweep Turbo nevű vezeték nélküli seprőgépet most durván 50 százalékos engedménnyel adják. Ennyiért még akkor is érdemes megvenni, ha valakinek nincs is rá szüksége :)!

adivstore
Braun szakállvágó – 25 000 HELYETT 17 000 forint

A Braun BT7220 szakállvágó szett segítségével egyszerűbbé tehető a borotválkozás. A termék 4 kiegészítő tartozékkal rendelkezik, és jár mellé egy Gillette Fusion5 ProGlide is.

Sharp okostévé – 98 000 HELYETT 80 000 forint

A Sharp 32DI2EA egy 32 hüvelykes, Android TV rendszert használó okostévé, amelyen rengeteg internetes alkalmazás érhető el. Nyilván nem ez a világ leginnovatívabb televíziója, ám mindez az árán is meglátszik!

adivstore

Sharp 8K monitor – 550 000 HELYETT 280 000 forint

A 8K jelenti a lehető legnagyobb elérhető felbontást manapság. A Sharp LV-70X500E pedig egy ilyen, ráadásul meglehetősen nagy, 70 hüvelykes képátlóval bíró termék. Egy smart box-szal pedig akár olcsón fel is okosítható.

Még több infó az adivstore akciókról ITT

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?