Katasztrofális helyzetben az Apple!

A kínai Foxconn-gyárban történő zavargások ártanak az Apple készleteinek, most hiányzik úgy 6 millió az iPhone 14 Pro mobilokból. 

A Foxconn egyik nagy kínai gyárában elhúzódnak a zavargások, amelyek kitörése összetett okokra vezethető vissza. A Bloomberg szerint ez érezhetően árt a gyártásnak és az Apple készleteinek, a tervezettnél ugyanis 6 millióval lesz kevesebb iPhone 14 Pro készülék.apple hiány


Mindezt az Apple összeszerelési műveleteiről jól értesült belsős informátorok árulták el, de a pontos szám attól függ, mennyire mélyül a botrány és hogyan kezeli a Foxconn. Ez a gyár egyébként az elsődleges termelési helye az iPhone 14 Pro modelleknek.

Az Apple már ebben a hónapban kiadott egy közleményt, amely szerint fennakadások lesznek az iPhone 14 Pro mobilok kiszállításaiban – ez rendhagyó az Apple-től. Több amerikai kereskedő készlethiányt emleget az ünnepek kapcsán. Így pedig már érthető, miért akar egyre több lábra és országra támaszkodni az Apple.

Ming-Chi Kuo szerint ezek a számok nem pontosak, az ünnepi vásárlási szezonban 20 millióval kevesebb ilyen mobil lehet majd elérhető.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?