Már 4 új Androidot ígér a OnePlus, a Google-t is lekörözik

Próbál visszatérni a népszerű márkák közé a OnePlus, de vajon ez a frissítési ígéret elég lesz? 

Mióta az Oppo teljes egészében átvette a OnePlus fölött az irányítást, a márka megítélése és népszerűsége is hatalmasat zuhant. Egy ideje hallani, hogy újra fellendítenék a szekeret. Ennek része lesz, hogy egyes 2023-as mobilokon már 4 Android főverzió-frissítést garantál a márka, 5 év biztonsági támogatással.


Ez azt jelenti, hogy néhány, feltehetően a legdrágább modellek esetében még a Google támogatásán is túltesz majd a OnePlus. Azt nem árulták el, mennyi és mely készülékekre vonatkozik ez, de szinte biztos, hogy a OnePlus 11-ről van szó (amelyből nem lesz Pro modell).

Érdemes hozzátenni, hogy míg a Google és a Samsung havonta dobálja ki a frissítéseket, addig a OnePlus eleve csak 2-havonta érkező csomagokról beszél – és a múltban is voltak már fennakadások a márkánál frissítések terén. Ahogy a Nokia is sok mobilhoz ígér hosszú támogatást, de a frissítések ritkák vagy elmaradnak – így az ígéret még nem feltétlen elég.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Tom’s Guide

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?