Betiltják a Huawei termékek forgalmazását…

….az USA-ban, és ez óriási érvágás lehet a kínai cégnek, amely az elmúlt időszakban mindent megtett, hogy mérsékelje a szankciók hatását.

Két és fél évvel azok után, hogy a Trump adminisztráció egyik pillanatról a másikra kifilézte a Huawei üzletágát, az USA vezetése újabb mélyütést vitt be a kínai konszernnek. A Biden kormányzat ugyanis határozatban tiltja meg új Huawei termékek értékesítését az észak-amerikai országban.huawei ban


A magyarázat szerint ezek az eszközök nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek, mert kémkedésre lehet őket használni. A Huawei azzal kommentálta a történéseket, hogy ők mindig minden törvényt betartottak, és nem értik az újabb szankciót. Mindenesetre kijelenthetjük, hogy ez óriási csapás lesz a kínai konszern számára. Egyrészt borzasztó a marketing üzenete egy ilyen lépésnek, és ez ráadásul nem csak az okostelefonokra vonatkozik, hanem MINDEN Huawei termékre, így tehát a holding életében kiemelt szerepet játszó hálózati, illetve okos megoldásokra is.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?