Itt a zsírégetés legújabb módja!

Se edzőterem, se növényevő étrend, elég csupán ülni, és hagyni, hogy a zsírégetés nagyon tudományos módon végbemenjen. 

Emberek százmilliói küzdenek azzal, hogy stratégiailag felhalmozott zsírmennyiségüktől ilyen-olyan módon megszabaduljanak. Akad, aki mozogni kezd, akad, aki az étrendjén változtat, vagy koplalásba fog (aminek nem sok értelme van), vagy ezeket kombinálja. Habár a bevezetőben kicsit előre tekintettünk, mert még csak egereken bizonyult hatékonynak, de úgy néz ki, bizonyos nanoanyagokkal megoldható a testzsír célzott megsemmisítése. A Columbia Engineering és a Columbia University Irving Medical Center (CUIMC) kutatói felfedezték, hogy pozitív töltésű nanoanyagokkal célzottan meg lehet támadni a zsírsejteket a test bármely pontján. Pontosabban a zsigeri zsír kerülhet a célkeresztbe, amit a szervezet nem a bőr alatt, hanem a belső szervek körül kezd el raktározni.


Kép: Techeblog

A kutatók egy pozitív töltésű nanoanyagot, a harmadi generációs PAMAMAM-ot (P-G3) használtak, és elhízott egerekbe fecskendezték. Ez a nanoanyag ezután gyorsan szétterjedt a szövetekben, és kiderült, hogy sikeresen vette fel a harcot a zsigeri zsírokkal. A P-G3 ezután kikapcsolta a zsírsejtek raktározási programját, és az egerek valóban fogyni kezdtek. Li Qiang, a CUIMC patológia és sejtbiológia docense szerint a megközelítésük egyedülálló, és eltér a farmakológiai vagy sebészeti megközelítésektől. Kationos töltést használtak az egészséges zsírsejtek megfiatalítására, olyan technikát használva, amelyet eddig még senki sem alkalmazott az elhízás kezelésére. Úgy gondolja, hogy ez az újszerű stratégia megnyitja az utat az egészségesebb és biztonságosabb zsírcsökkentés előtt.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?