Sietni kell, ha valaki ilyen Bugatti karórát szeretne

Mindössze 500 darab készül a Bugatti Carbone-ból, és ha valaki erre szeretne költeni, akkor egymillió forintot tegyen félre rá.

A luxuskarórák piaca sokaknak érthetetlen, és valahol tényleg nehezen megfogható, hogy miként képes valaki egy vidéki családi ház áráért egy órát venni. Persze azon a szinten, ahol ez megengedhető, kicsit mások a dimenziók, mint a plebs esetében. Ugyanakkor árazás terén a debütáló Bugatti Carbone a neve ellenére egészen emészthető árcédulát kapott, amennyiben például az év első hónapjaiban bemutatott Chiron Blue Sapphire Chrystal Watch-hoz hasonlítjuk.


bugatti
Kép: Techeblog

Az ugyanis félmilliárd forint, míg a Carbone „mindössze” 2 735 dollár, ami egymillió forintnyi összeg. A globálisan mindössze 500 darabra limitált Bugatti Carbone a világ első szénszálas okosórájaként kerül bemutatásra, amelyet a Chiron Super Sport 300+ ihletett. A karóra kékes motívumokat is kapot, amely a francia autóversenyzésnek örökre a márkához kötődő színe. Érdekesség, hogy a szénszálas elemeket egy tömör blokkból marják ki.

bugatti
Kép: Techeblog

Elődjéhez, a  Ceramique Edition One okosórához képest a Carbone akkumulátorának kapacitása 22%-kal nőtt, ami 540 mAh-t jelent, és a nagyobb akkumulátor ellenére a teljes súly 13%-kal csökkent az új, könnyű anyagoknak köszönhetően. Normál üzemmódban, a GPS-szolgáltatások aktiválása nélkül az akkumulátor akár 15 napig is kitart. További jellemzői közé tartozik a kettős érzékelő, amely a pulzusszámot és a pulzusszám-változékonyságot is méri, 100 méterig vagy 10 bar nyomásig vízálló, és van neki egy ragyogó, 390 x 390px-es AMOLED zafírüveg érintőképernyője.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?