Megérkezett a Campfire Audio vezeték nélküli fülhallgatója

Az Orbit a Campfire Audio első vezeték nélküli fülhallgatója, és nem csak tovább tart állítólag egy AirPodsnál, de nagyon különleges a dizájn is. 

A Campfire Audo sem bírta tovább, és előállt első vezeték nélküli fülhallgatójával, az Orbittal. A gyártó 8,5 órás üzemidőt ígér, a tokkal együtt ez 30 rórára emelkedik. Ezzel túléli a Sony WF-1000XM4-et és az Apple AirPods Pro 2-t is.


Új, 10 mm-es dinamikus meghajtók jellemzik a terméket, extra tisztaságot, teret és energiát adnak a hangnak, nagy mélységgel és basszussal – állítólag. A Bluetooth 5.2 révén van AAC és aptX Adaptive, 24-bites/48 KHz-es audio. A töltés USB-C mellett vezeték nélkül is történhet.

A trendi dizájnt alapból kiemeli a terméket a riválisok közül, de a gyártó szerint emellett még extrém kényelmes is a fülhallgató. A rozsdamentes acél elemek révén pedig tartós is. Az érintős vezérlés mellett híváskezelés is jellemzi a terméket, amiért 249 dollárt kérnek.

A Campfire Audio magasan képzett és elhivatott kézművesekből álló kis csapata folyamatosan kísérletezik anyagokkal és technikákkal, hogy valami egyedit és különlegeset alkosson azok számára, akiknek ez a legjobban fontos.

A fülhallgató sorozatuk minden modelljét kézzel szerelik össze portlandi, oregoni műhelyükben, ezért fülhallgatóik teljesítményében és kivitelében szinte páratlan minőséget képviselnek. Fejlesztésük folytatása során eredeti ötleteiket és prototípusaikat finomították jelenlegi modellkínálatukba. Mindegyik fülhallgató számtalan iteráció, több órányi hallgatás és szigorú teljesítményteszt csúcspontja.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?