Fruit Logistica – egy kiállítás, ami a jövőnkről is szól

Az a szóösszetétel, hogy „gyümölcs- és zöldségkereskedelmi szakkiállítás” első olvasatra is érdekesnek tűnik, ha az ember gazdálkodó, vagy érdekeltségei vannak a feldolgozóiparban, esetleg a szállítmányozás területén. És bár most egy elég komoly részt felsoroltuk az ország gazdaságából, könnyedén tudjuk tovább bővíteni a kört.

Mindenki, aki gyümölcsöt vagy zöldséget fogyaszt…

A Fruit Logistica a szervezők szerint a világ frissgyümölcs-ágazatának vezető szakvására, amely közvetlen hozzáférést biztosít a világpiachoz. Ez pedig olyan startupok, fejlesztők, gyártók számára is érdekes lehet, akik az élelmiszeripar növényi alapanyagainak termesztésében, nemesítésében, vagy a termelés modernizálásában érdekeltek.


Fruit Logistica 2022
Van itt minden, ami zöldség és gyümölcs.

A frissgyümölcs-ipar minden szegmensében gyors ütemben jelennek meg az innovációk – legyen szó akár a vetőmagok, gyümölcsök és zöldségek fejlesztéséről, akár a csomagolásról és az automatizálásról. A vásár az értéklánc teljes spektrumát lefedi – a termelőtől a fogyasztóig.

A 2023 február 8. és 10. között megrendezésre kerülő Fruit Logistica a gyümölcs- és zöldségkereskedelmi szakkiállítás, ami a világ egyik legnagyobb ilyen jellegű eseménye. Itt a látogatók a 3300 kiállító közt olyan startupokkal is találkozhatnak, amelyek pont a már említett high-tech megoldásokra fókuszálnak.

A részvétel a fontos

Más mezőgazdasági területekhez hasonlóan óriási változások zajlanak a gyümölcs- és zöldségtermesztési szektorban is. Az új technológiák megjelenése hat magára a termelési folyamatra, megváltoztatja a raktározást és logisztikát, valamint jelentősen módosítja a vásárlási szokásokat. A siker elérésében döntő fontosságú lehet, hogy ki mennyire képes alkalmazkodni a változó trendekhez, mennyire hatékonyan képes eljuttatni saját termékeit és szolgáltatásait a potenciális partnerekhez. Ebben pedig a Fruit Logistica expo pedig komoly segítséget nyújthat, hiszen az iparági seregszemlén páratlan lehetőségek nyílnak a kapcsolatok kiépítésére és megerősítésére.

Jegyek most olcsóbban

A hazai érdeklődők továbbra is kedvezményesen vásárolhatnak jegyet a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamarán keresztül! Itt további információkat találhat a Fruit Logistica kiállításról magyarul, ez itt pedig a rendezvény hivatalos weboldala.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?