A világ egyik legjobb vezeték nélküli fülhallgatója lesz a Xiaomi Buds 4

Zajszűrős, LHDC 5.0 kodeket is támogató vezeték nélküli fülhallgató lett a Xiaomi Buds 4. 

Kis túlzással minden napra jut féltucat, a nagyobb bejelentésekre pedig egy tucat új Xiaomi termék, így a gyártó kínálata mostanra igen nehezen követhető, főleg ha azt nézzük, hogy az újdonságok zöme nagyon későn vagy sosem jut ki Kínából, és ha kijut, lehet, hogy más néven.xiaomi buds 4


Egyelőre szintén csak Kínában érhető el a Xiaomi Buds 4 vezeték nélküli fülhallgató, ami AirPods-szerű dizájnt hozott, Bluetooth 5.3-mal, Independent Spatial Audioval, IP54-es védelemmel és Hi-Res és Hi-Fi Quality audioval.

Füldugó nincs, de a dizájn és súlyelosztás révén a fülben marad a termék, amely ANC-t is támogat, továbbá már az új LHDC 5.0 kodeket szintén. Ez a Xiaomi szerint 6x CD-minőséget kínál, 192 kHz-es ráta mellett. 11 mm-es meghajtók és 6 órás üzemidő jellemzi a Kínában 100 dollárnak megfelelő összegbe kerülő kütyüt.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?