Horroráron érkezik a kézzel hajtogatható monitor

A Corsair Xenoen Flex az oldalán elhelyezett fogantyúkkal varázsolható íveltté laposból.

Sokan, sokszor próbálkoztak hajlítható monitorok előállításával, és úgy tűnik, hogy a legmesszebb a Corsair jutott. A francia cég ugyanis tényleg piacra dobja ilyen eszközét, amely a Xenoen Flex névre hallgat.


Ez egy 45 hüvelykes, tehát óriási, 3440 x 1440 képpont felbontású OLED kijelzőt kapott, ami már magában nem szokványos manapság. De az igazi extra a készülékház két oldalára applikált fogantyú, amelyeket megragadva egyszerűen begörbíthető a kijelző. Sőt, akár arra is van lehetőség, hogy valaki az egyik felét ívelje, a másikat pedig sík formában hagyja. Hogy ennek mi értelme azon kívül, hogy lehet mutogatni a barátoknak, az nem nagyon világos. A termék képminősége nyilván remek, és a 240 Hz-es képfrissítési ráta azt jelzi, hogy a gamerek számára is jó választás lehet.Corsair Xenoen Flex

Legalábbis akkor, ha van elég pénzük, hiszen a Corsair Xenoen Flex valami irgalmatlanul drága lesz. 2400 eurót, tehát durván 970 000 forintot kérnek el érte. Csak viszonyításként: az LG 48 hüvelykes hagyományos OLED monitora 570 000-be kerül. Szép dolog a hajlítgatás (bár még az is lehet, hogy a panel idővel beledöglik), de ennyit nem biztos, hogy megér.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?