Ilyen az, amikor Messi és Mbappe bucira verik egymást

Messi és Mbappe nem kímélik egymást, irgalmatlanul odacsapnak a másiknak úgy, hogy közben mindent romba döntenek maguk körül.

Azért azt már rögtön az első mondatban eláruljuk, hogy természetesen nem a stadion gyepén, de még csak nem is az igazi Messi és Mbappe esnek egymásnak. Sokkal inkább a God of War egyik modjának köszönhető virtuális másaik. Az, hogy mindez megtörténhet a monitorunkon, az MH Animation Studiónak munkáját dicséri. Így kerültek ugyanis a FIFA 23 karakterei a GOW-ba, és ütik-verik egymást nyakló nélkül, ami egyébként elég fura látvány. Főleg akkor, mikor a francia játékos a világbajnokság hivatalos labdájával dobálja az argentin, friss vébégyőztes focistát.


https://youtu.be/w_3Vr7MCuqQ

Csak apró érdekességként írjuk a PC-s God of War kapcsán, hogy a NexusMods felületén rengeteg felhasználói mod található, amikkel a GOW még szebb és jobb lehet. A szintén harmadik féltől származó ReShade-del pedig átvehetjük a teljes kontrollt a grafikai megjelenés felett. Segítségével olyan beállításokat változtathatunk, mint a látómező szélessége, a mélységélesség, vagy éppen a színkorrekció. A God of War, mint egy franchise első darabja, 2005-ben debütált PlayStation 2-re, és nagy sikerére való tekintettel sokáig platformexkluzív sorozatként tekinthettünk rá. Legutóbb megjelent része a Ragnarök, ami november első felében került a játékosok kezei közé, mindannyiunk őszinte örömére, a szokásos minőséget hozva.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?