Íme a világ legerősebb telefonja. Szerinted ki gyártja?

Sokan temették a márkát, de a tesztmérések alapján az OnePlus 11 jelenleg minden androidos vetélytársánál jobb, gyorsabb és erősebb.

Az OnePlus brand tavaly összeolvadt az Oppoval, és emiatt sokan tartottak attól, hogy a márka fénye megfakul, eltűnik a függetlensége, és elfelejthetjük a jó OnePlus mobilokat. Lássuk be, erre volt némi esély, azonban a jelek szerint a BBK Electronics, az anyakonzorcium vezetősége máshogy gondolta.oneplus 11


Az új OnePlus 11, a PBH110 kódnév alatt futó modell ugyanis a nyilvánosságra került, szintetikus benchmark mérés alapján a világ legnagyobb teljesítményű androidos telefonja. A 16 GB RAM-mal, és a legjobbnak számító Snapdragon 8 Gen 2 chipsettel megtámogatott modell optimalizálása a jelek szerint kiválóan sikerült, hiszen az AnTuTu tesztprogramon 1 341 080 pontot gurított, amivel maga mögé utasította a jelenlegi első helyezettet az iQOO 11 névre hallgató terméket. Ez utóbbi egyébként szintén a BBK istálló tagja, szóval a kínai cég nagyon belenyúlt valamibe a jelek szerint.

A 6,7 inches kijelzővel ellátott OnePlus 11 egyelőre még hivatalosan nem vásárolható meg, de hamarosan erre is sor kerül.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?