Lemarad a Xiaomi mögött az LG

A vállalat elhalasztja az átlátszó OLED tv bevezetését.

Az LG hajlamos magára úgy hivatkozni, mint az OLED tv szektor vezető márkájára. Tény, hogy a vállalat kínálja a legtöbb ilyen modellt, és a piaci részesedésben is vezetnek, viszont van egy terület, ahol lemaradtak, mint a borravaló. Ez pedig az átlátszó OLED televíziós szegmens, ahol bizony a cég bizony korántsem játszik vezető szerepet.átlátszó oled


A Xiaomi évekkel ezelőtt már piacra lépett egy, otthoni felhasználóknak szánt átlátszó, presztízs kategóriás készülékkel az Mi TV Lux személyében. Egy ideje már lehetett olyan híreket hallani, hogy az LG Electronics is követné a példájukat, azonban erre egy darabig még biztos várni kell.

A The Elec nevű koreai magazin értesülései szerint legkorábban 2024-ben érkezhet az LG Electronics átlátszó OLED televíziója. A fő ok, hogy nem elégedettek a jelenlegi üvegekkel, és tovább kísérleteznek egy olyan anyag létrehozása érdekében, ami megfelel az elvárásaiknak. Ettől függetlenül bizony tény, hogy e téren jelenleg a Xiaomi diktálja a tempót, amit mondjuk fél évtizede biztos nem sokan gondoltak volna.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?