Máris a Samsung Galaxy S24 Ultráról beszélnek

Még meg sem jelent a Galaxy S23 Ultra, de már arról pletykálnak, hogy a Samsung új telefotós kamerát épít a Galaxy S24 Ultrába. 

Tudjuk, hogy a gyártók előre terveznek, de azért nehéz foglalkozni a Samsung Galaxy S24 Ultrával, amikor még be sem mutatkozott a Galaxy S23 Ultra. Mégis ez történik, már a 2024-es modellről szólnak a szivárgások.


Ice Universe forrásai szerint a Samsung a Galaxy S24 Ultrában leváltja a telefotós kamerát, új megoldást választva. Azt nem említi, hogy a kettőből melyiket, de nem kizárt, hogy a 3x-os és a 10x-es zoomkamerát is érinti a dolog.

Azt is beszélik, hogy a Galaxy S23 Ultrához képest a Galaxy S24 Ultra főkamerában alig vagy egyáltalán nem változtat majd. A most februárban esedékes modellhez egyébként jobb képminőséget ígérnek, jobb színekkel és AI-algoritmusokkal. Ez rá is férne a Samsungra, hiszen MKBHD vaktesztje mellett a többi összehasonlításban is rendre elmarad a túlzó színek és lassú beltéri képalkotás miatt.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?