Ezeket a tévésorozatokat kalózkodták a legtöbbet

Noha az HBO Max és a Warner Bros. egészen biztosan nem örül, az illegálisan letöltött tévésorozatok versenyét nem más, mint a Trónok harca előzménysorozata, a Sárkányok háza nyerte. 

A TorrentFreak minden évben végigszemlézi a torrentoldalakat, és közzéteszi azoknak a sorozatoknak a listáját, melyeket a legtöbbször töltöttek le az adott esztendőben. Nem meglepő módon, 2022-ben a Sárkányok házát kalózkodták a legtöbben. A sorozatnak augusztus 21-én volt a premierje az HBO Max streamingszolgáltatón.


Aki esetleg lemaradt volna, a Sárkányok háza 200 évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódik, és a Targaryen-család felemelkedését és bukását követi nyomon, főszerepben elsősorban a család három neves tagjával: Rhaenyra Targaryen hercegnővel (Emma D’Arcy), I.Viserys Targaryen királlyal (Paddy Considin) és Daemon Targaryen herceggel (Matt Smith). Egyébként az HBO sem szöszmötölt sokat, már az első részt követően bejelentették, hogy berendelték a második évadot.

A második legtöbbet kalózkodott sorozat A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi lett, aztán pedig a The Boys harmadik évada. De mutatjuk inkább a teljes listát:

1. Sárkányok háza
2. A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi
3. A fiúk (Amazon Prime)
4. Holdlovag
5. Halo
6. Obi-Wan Kenobi
7. Boba Fett könyve
8. Stranger Things
9. She-Hulk
10. Andor

Tavaly a Disney+ sikersorozata, a Wandavision lett az első ebben a nem túl dicsőséges versenyben. A második helyre a Loki került, a dobogó harmadik fokára pedig a Vaják állhatott fel.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?